Dermapen microneedling


Dermapen4 är det mest avancerade microneedlingverktyget på marknaden och behandlingarna är snabba och säkra med mycket bra resultat.  Dermapen4 gör upp till 1920 hål i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar och en automatiskt vibrerande funktion. När Dermapen4 flyttas över hudytan  stimulerar den nyproduktion av naturligt collagen samtidigt som microkanaler skapas i huden vilket ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ner i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ner i huden än om de skulle påföras på ytan. Resultatet blir en hudföryngring samt förbättring av hudens struktur och kondition både i det översta hudlagret som djupare ner i dermis.

Dermapen4s kollagenstimulerande effekt kan jämföras med fraktionerad laserbehandling men utan biverkningar och minimal återhämtningstid.

Till skillnad mot laserbehandling kan Dermapen4 dessutom utföras på alla hudtyper och hudfärger. 


Pennans snabbbhet och styrka gör behandlingen i princip smärtfri.

När man jobbar lite djupare känns det lite mer men ingen bedövning behövs.Med Dermapen4 kan man behandla:

Huduppstramning och hudföryngring, fina linjer och rynkor, stora porer, oren hud och acne, milier, keratosis pilaris, pigmenteringar, ärr inklusive acneärr, kirurgiska ärr och brännskador samt hudbristningar. Ytligare och enstaka behandlingar kan med fördel göras som "Red Carpet Treatment" då huden blir återfuktad på djupet och får fin lyster och glow.


Efter behandlingen syns ofta en fin rodnad. Den kan sitta i under ett till två dygn.  Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter behandlingen. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad.


Vanligtvis ser man resultat redan efter första behandlingen.

Mer varaktigt resultat sker efter 3-6 behandlingar, utförda med 2-8 veckors mellanrum. Hudens kondition kommer fortsätta förbättras under 6-12 månader efter kuren och i kombination med rekommenderade hudvårdsprodukter.


Allt ingår i behandlingen - inga dolda pristillägg.

Rengöring och peeling innan nålningen, specifika serum anpassade för vad vi vill uppnå med din hud slussas ner i huden under nålningen,kemisk peel efter och en skön lugnande mask medan du kopplar av till en skalpmassage.

Avslutande kräm och en skyddande foundation.


Priser:


Konsultation - 0 kr.


Partibehandling - 30 min.

T.ex  hals, kinder eller runt munnen.

1 st. beh. 1500 kr

2 st. beh. 3000 kr.

3 st. beh. 4300 kr.

4 st. beh. 5500 kr.

Vid kur på minst 4 behandlingar får du ett startkit Dermapen Dermaceuticals. Värde 995 kr.Ansikte - 45 min

1 st. beh 2295 kr.

Vid kur på minst tre behandlingar får du ett startkit Dermapen

Dermaceuticals. Värde 995 kr.


Ansikte och hals - 60 min

1 st. beh. 2995 kr.

Vid kur på minst tre st behandlingar får du ett startkit Dermapen Dermaceuticals. Värde 995 kr.


Ansikte, hals och decolletage - 75 min.

1 st. beh. 3995 kr.

Vid kur på minst tre behandlingar får du ett startkit Dermapen Dermaceuticals. Värde 995 kr.


Kropp - 45 min

T.ex vid acne eller acneärr rygg.

1 st. beh. 3995 kr.

2 st. beh. 7000 kr.

3 st. beh. 9990 kr.